Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Charrua (1431505) - charlitosteam (1437948) » 572657255: T50/J5/VIII

Liga 572657255 Información oficial sobre el partido 572657255 en Hattrick

09.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VIII.495 (54296)

C.F. Charrua Alineación oficial del equipo 'C.F. Charrua' en el partido 2 - 2 UE MALASIA BOLSAS NEGRAS Alineación oficial del equipo 'UE MALASIA BOLSAS NEGRAS' en el partido
Ramiro Esmorede (4') 1 - 0
1 - 1 Waniss Zahawi (34')
Alfonso Portabella (62') 2 - 1
2 - 2 Pedro Sotomayor (74')
C.F. Charrua Alineación oficial del equipo 'C.F. Charrua' en el partido 2 - 2 UE MALASIA BOLSAS NEGRAS Alineación oficial del equipo 'UE MALASIA BOLSAS NEGRAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.F. Charrua Alineación oficial del equipo 'C.F. Charrua' en el partido 6 - 0 UE MALASIA BOLSAS NEGRAS Alineación oficial del equipo 'UE MALASIA BOLSAS NEGRAS' en el partido
Es un cenizo 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Charrua

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El porter de Charrua va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ramiro Esmorede va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Charrua s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Alfonso Portabella per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alfonso Portabella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Llàtzer Terrats gairebé va marcar per a Charrua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Alfonso Portabella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Òscar Bernabeu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Llàtzer Terrats, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Felipe Romero Gálvez de Charrua s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Enrique Knorr Garrido de Charrua es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

UE MALASIA BOLSAS NEGRAS

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Waniss Zahawi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Pedro Sotomayor va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pol Bariaguet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antonio Churruca va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Christian León va intentar anar-se'n per velocitat al minut 82 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jesús Manuel Cendoya de MALASIA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.