Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raptor CF (1459867) - Los Ruices F. C. (1334938) » 572654742: T50/J6/VIII

Liga 572654742 Información oficial sobre el partido 572654742 en Hattrick

16.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VIII.450 (54251)

Fondarella C.F. Alineación oficial del equipo 'Fondarella C.F.' en el partido 0 - 1 DIANA ISABEL BODA Alineación oficial del equipo 'DIANA ISABEL BODA' en el partido
0 - 1 Lope Beitiaolakoa (83')
Fondarella C.F. Alineación oficial del equipo 'Fondarella C.F.' en el partido 0 - 1 DIANA ISABEL BODA Alineación oficial del equipo 'DIANA ISABEL BODA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fondarella C.F. Alineación oficial del equipo 'Fondarella C.F.' en el partido 1 - 1 DIANA ISABEL BODA Alineación oficial del equipo 'DIANA ISABEL BODA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fondarella C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Zalaca no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Osorio Valdés estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fondarella va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Francisco Osorio Valdés va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Viña va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Fondarella va fer una substitució al minut 85. Alberto Ramos López va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Souhaïb Amrani.

DIANA ISABEL BODA

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): ISABEL agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lope Beitiaolakoa amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ISABEL que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Dolarea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Eloi Mur va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hadriano Guitián, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Eloi Mur de ISABEL, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 52, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 67 la va desaprofitar Martí Boadella de ISABEL, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): ISABEL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arnau Fuster va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Carlos Zalaca de ISABEL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignacio Yelpo de ISABEL s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.