Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PALOMEQUE F. C (440897) - superbos232 (436531) » 572652313: T50/J1/VIII

Liga 572652313 Información oficial sobre el partido 572652313 en Hattrick

11.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VIII.407 (54208)

The Troopers Alineación oficial del equipo 'The Troopers' en el partido 2 - 3 Ponferri FC Alineación oficial del equipo 'Ponferri FC' en el partido
Carlos Montes (31') 1 - 0
1 - 1 Felipe Sáenz Hernández (33')
Manel Bujeda (49') 2 - 1
2 - 2 Manolo Junquera Cano (65')
2 - 3 Manolo Junquera Cano (78')
The Troopers Alineación oficial del equipo 'The Troopers' en el partido 2 - 3 Ponferri FC Alineación oficial del equipo 'Ponferri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Troopers Alineación oficial del equipo 'The Troopers' en el partido 3 - 3 Ponferri FC Alineación oficial del equipo 'Ponferri FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Troopers

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 31 minuts, Carlos Montes va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va premiar Troopers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Manel Bujeda va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Manel Bujeda es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Troopers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Halcón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Carlos Montes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Troopers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9, David Guim de Troopers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Simeón Ramiro Muñoz de Troopers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Ponferri FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Felipe Sáenz Hernández marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Troopers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manolo Junquera Cano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ponferri es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 65.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ponferri prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Manolo Junquera Cano.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Josu Verdejo va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ponferri a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manolo Junquera Cano va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Jorge Maino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Junquera Cano de Ponferri es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Ponferri va fer una substitució al minut 75. Rayane Bajedoub va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joaquín Romero Ramos.