Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MALAGA CF. (1431941) - AVISAN S.A.D. (989845) » 572652301: T50/J12/VIII

Liga 572652301 Información oficial sobre el partido 572652301 en Hattrick

27.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / VIII.406 (54207)

blustcks Alineación oficial del equipo 'blustcks' en el partido 3 - 2 Toros Bravos Alineación oficial del equipo 'Toros Bravos' en el partido
0 - 1 Ángel García (15')
Mohamed Perea (32') 1 - 1
Diego Mendoza (37') 2 - 1
Diego Mendoza (39') 3 - 1
3 - 2 Salvador Lacalle Tejada (54')
blustcks Alineación oficial del equipo 'blustcks' en el partido 3 - 2 Toros Bravos Alineación oficial del equipo 'Toros Bravos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
blustcks Alineación oficial del equipo 'blustcks' en el partido 4 - 1 Toros Bravos Alineación oficial del equipo 'Toros Bravos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blustcks

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, blustcks van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Mohamed Perea va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del blustcks va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Mendoza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Diego Mendoza va augmentar l'avantatge de blustcks a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Mendoza de blustcks va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Diego Mendoza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Gerradell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Daniel Foix gairebé va marcar per a blustcks des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristóbal Vera de blustcks es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Diego Mendoza estava fent un bon partit.

Toros Bravos

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bravos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ángel García va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Bravos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Salvador Lacalle Tejada va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Julián Antona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dino Churruca, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Manuel Laredo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Jaime Gerradell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Felipe Javier Alemany.