Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Synera CF (1592481) - TomateClik (794354) » 572649915: T50/J3/VIII

Liga 572649915 Información oficial sobre el partido 572649915 en Hattrick

25.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VIII.364 (54165)

AF TEAM Alineación oficial del equipo 'AF TEAM' en el partido 5 - 3 chipi.futbol club Alineación oficial del equipo 'chipi.futbol club' en el partido
0 - 1 Bikentzi Baldarrain (40')
Manolo Portocarrero (44') 1 - 1
1 - 2 Octavian-Marius Iugan (44')
Kasildo Luzeaga (44') 2 - 2
Kasildo Luzeaga (44') 3 - 2
Jorge Narbona (50') 4 - 2
Sandor Olatzagutia (53') 5 - 2
5 - 3 Agripino Vixande (80')
AF TEAM Alineación oficial del equipo 'AF TEAM' en el partido 5 - 3 chipi.futbol club Alineación oficial del equipo 'chipi.futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AF TEAM Alineación oficial del equipo 'AF TEAM' en el partido 2 - 1 chipi.futbol club Alineación oficial del equipo 'chipi.futbol club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AF TEAM

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de 44 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al TEAM, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Manolo Portocarrero de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Kasildo Luzeaga va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sandor Olatzagutia va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Kasildo Luzeaga la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan TEAM va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Narbona des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TEAM. A fi d'aconseguir el 5 - 2, van tocar-la en curt per tal que Sandor Olatzagutia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): TEAM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kasildo Luzeaga en un 1 contra 1 amb el porter Leoncio Antiñolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip TEAM Jorge Narbona quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fruela Nicuesa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manolo Portocarrero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fruela Nicuesa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Xabier Palencia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kasildo Luzeaga de TEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Xurxo Soilán es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Víctor Lefler.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Miguel Ángel Piñeiro, jugador de TEAM, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Eladi Boscar, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

chipi.futbol club

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edorta Erkibel va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bikentzi Baldarrain, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Octavian-Marius Iugan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a chipi.futbol.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): chipi.futbol va aconseguir el 5 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miguel Sánchez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Agripino Vixande que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): chipi.futbol van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Miguel Sánchez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel García-Puerta de chipi.futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.