Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arenteiro (1417669) - Esplanada F.C. (1364935) » 572648753: T50/J7/VIII

Liga 572648753 Información oficial sobre el partido 572648753 en Hattrick

23.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.343 (54144)

Nervi del Sisbeck F.C Alineación oficial del equipo 'Nervi del Sisbeck F.C' en el partido 5 - 0 UD Santa Ponsa Alineación oficial del equipo 'UD Santa Ponsa' en el partido
Víctor Mazo Santolalla (6') 1 - 0
Arturo García-Cardo (19') 2 - 0
Víctor Mazo Santolalla (57') 3 - 0
Vicenç Tarrats (68') 4 - 0
Enrique Garza (84') 5 - 0
Nervi del Sisbeck F.C Alineación oficial del equipo 'Nervi del Sisbeck F.C' en el partido 5 - 0 UD Santa Ponsa Alineación oficial del equipo 'UD Santa Ponsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nervi del Sisbeck F.C Alineación oficial del equipo 'Nervi del Sisbeck F.C' en el partido 4 - 0 UD Santa Ponsa Alineación oficial del equipo 'UD Santa Ponsa' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nervi del Sisbeck F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Víctor Mazo Santolalla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Sisbeck va aconseguir el 2 - 0 quan Arturo García-Cardo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Mazo Santolalla va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vicenç Tarrats es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Carlos Arnal va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Enrique Garza va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Sisbeck posava el marcador 5 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Arnal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Vicenç Tarrats, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Vicente Farina de Sisbeck va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Salva Viejo ocupà el lloc d'en Arturo García-Cardo al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Sisbeck quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

UD Santa Ponsa

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Georgi Todorov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): En Antonio Ferrús, al minut 64 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Francisco Jesús Portales el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Bogdan Tulică quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en Salvador Hurmenta va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexey Bradshaw de Santa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.