Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrio San Miguel (1598845) - Racing Ilicitano (1414024) » 572647386: T50/J2/VIII

Liga 572647386 Información oficial sobre el partido 572647386 en Hattrick

18.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VIII.319 (54120)

Geologia Alineación oficial del equipo 'Geologia' en el partido 0 - 2 La Penya de Premià Alineación oficial del equipo 'La Penya de Premià' en el partido
0 - 1 Philipp Schlee (28')
0 - 2 Pedro Cachola (39')
Geologia Alineación oficial del equipo 'Geologia' en el partido 0 - 2 La Penya de Premià Alineación oficial del equipo 'La Penya de Premià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Geologia Alineación oficial del equipo 'Geologia' en el partido 3 - 1 La Penya de Premià Alineación oficial del equipo 'La Penya de Premià' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geologia

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Xacobo Turnes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts de joc, Diego Nava semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Geologia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Diego Nava, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Vicente Dardalla va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Giovanni Scutiero de Geologia es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Diego Pérez Bujo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Teodoro Gamón. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Pablo Martínez Lerdo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Giovanni Scutiero.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Baldomero Giraldes de Geologia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Enric Busquets va prendre el seu rol al minut 55.

La Penya de Premià

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Premià va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Philipp Schlee, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Premià augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Cachola es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Premià va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lyubomir Chardakov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.