Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAM-DINITIS (994145) - Atletico CICA (1333447) » 572646998: T50/J2/VIII

Liga 572646998 Información oficial sobre el partido 572646998 en Hattrick

18.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VIII.312 (54113)

TEAM-DINITIS Alineación oficial del equipo 'TEAM-DINITIS' en el partido 0 - 2 Ejército Rojo Alineación oficial del equipo 'Ejército Rojo' en el partido
0 - 1 Víctor Henao (84')
0 - 2 Agustín Salvador Calvo (87')
TEAM-DINITIS Alineación oficial del equipo 'TEAM-DINITIS' en el partido 0 - 2 Ejército Rojo Alineación oficial del equipo 'Ejército Rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TEAM-DINITIS Alineación oficial del equipo 'TEAM-DINITIS' en el partido 1 - 4 Ejército Rojo Alineación oficial del equipo 'Ejército Rojo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM-DINITIS

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Basilio Sánchez Saviñón va marxar de Xabier Baldriz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de TEAM-DINITIS van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): TEAM-DINITIS va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Lucian-Valentin Ţicală va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): TEAM-DINITIS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Domecq en un 1 contra 1 amb el porter Aratz Fano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Helí Cuéllar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TEAM-DINITIS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Texeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Helí Cuéllar de TEAM-DINITIS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ejército Rojo

Goles Goles

  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Passats 84 minuts de partit, URSS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Víctor Henao es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Alberto Aranda Rubio estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Agustín Salvador Calvo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Víctor Henao, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del URSS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Marsans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Marsans de URSS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de URSS Fávila Tirado Barranco va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Cid va entrar en el seu lloc.