Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo La Nyorqueta (1432488) - Espejo FC (1583625) » 572645835: T50/J6/VIII

Liga 572645835 Información oficial sobre el partido 572645835 en Hattrick

16.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VIII.291 (54092)

Atlético Lente Alineación oficial del equipo 'Atlético Lente' en el partido 1 - 1 Valona C.F. Alineación oficial del equipo 'Valona C.F.' en el partido
Enrique Mateos (21') 1 - 0
1 - 1 Evangelista Vidales (62')
Atlético Lente Alineación oficial del equipo 'Atlético Lente' en el partido 1 - 1 Valona C.F. Alineación oficial del equipo 'Valona C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Lente Alineación oficial del equipo 'Atlético Lente' en el partido 3 - 1 Valona C.F. Alineación oficial del equipo 'Valona C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Lente

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Atlético va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Enrique Mateos fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bastian Christoffersen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Noè Bragulat va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Noè Bragulat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eleazar Real va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bastian Christoffersen de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Silvio da Casavella va sortir coix del terreny de joc, substituït per Xavi Maigí. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En José Cabral ocupà el lloc d'en Jordi Presas al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Valona C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Evangelista Vidales.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Ignacio Romerales va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Xavi Maigí va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Evangelista Vidales de Valona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Evangelista Vidales es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Camison.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 85 va fer que Ayoze Saura Pradas de Valona hagués d'abandonar el terreny de joc. Óscar Bueno va entrar al terreny de joc per suplir-lo.