Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relevo FC (1455170) - Fc Prows (437070) » 572645339: T50/J7/VIII

Liga 572645339 Información oficial sobre el partido 572645339 en Hattrick

23.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.282 (54083)

FCB Draku Alineación oficial del equipo 'FCB Draku' en el partido 3 - 0 Ath.Colgaos Alineación oficial del equipo 'Ath.Colgaos' en el partido
Salva Padilla (14') 1 - 0
Jorge Muñoz Ybarra (38') 2 - 0
Izotz Erbina (88') 3 - 0
FCB Draku Alineación oficial del equipo 'FCB Draku' en el partido 3 - 0 Ath.Colgaos Alineación oficial del equipo 'Ath.Colgaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FCB Draku Alineación oficial del equipo 'FCB Draku' en el partido 7 - 0 Ath.Colgaos Alineación oficial del equipo 'Ath.Colgaos' en el partido
Es un cenizo 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCB Draku

Goles Goles

  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Draku va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Muñoz Ybarra des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Izotz Erbina va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Josep Joaquim Bohigues, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Ath.Colgaos, però Izotz Erbina no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Draku ho intentava per la dreta per mitjà de Izotz Erbina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josep Joaquim Bohigues es va comportar com un juvenil al minut 57 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Izotz Erbina de Draku va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Islam Boulâich de Draku amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Muñoz Ybarra.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giovanbattista Dedola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ath.Colgaos

Goles Goles

  • 109 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Josep Joaquim Bohigues després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Draku Salva Padilla, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Laso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Juan Antonio Goyaz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Ath.Colgaos van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Lauro Ababa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Alfonso Salamanca s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.