Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kazum100 (1366856) - FC. Ilergeta (994818) » 572641761: T50/J9/VIII

Liga 572641761 Información oficial sobre el partido 572641761 en Hattrick

06.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.218 (54019)

PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido 2 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
Adei Aiete (9') 1 - 0
José Vicente Estébanez Martín (29') 2 - 0
PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido 2 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido 3 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuntoPenalti C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Adei Aiete, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PuntoPenalti es posava per davant!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en José Vicente Estébanez Martín va augmentar l'avantatge de PuntoPenalti a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Vicente Estébanez Martín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Adei Aiete es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Renán Pinto de PuntoPenalti va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felipe Batista va entrar en el seu lloc.

The dreamers C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): dreamers va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Óscar Gamoneda es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): dreamers van seguir progressant per la banda dreta. Óscar Gamoneda va tenir la seva oportunitat al minut 32, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 51, quan un error defensiu va deixar Óscar Gamoneda completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Llàtzer Privat la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de dreamers havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Vicente Estébanez Martín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Lara San Juan estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.