Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Marvel Club de Futbol (118242) - Dragonculebra F.C (1416746) » 572641083: T50/J8/VIII

Liga 572641083 Información oficial sobre el partido 572641083 en Hattrick

30.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VIII.206 (54007)

Defensor Sprt Alineación oficial del equipo 'Defensor Sprt' en el partido 1 - 1 Dragonculebra F.C Alineación oficial del equipo 'Dragonculebra F.C' en el partido
0 - 1 Edmundo Esmerodes (16')
Julián Silva Palafox (18') 1 - 1
Defensor Sprt Alineación oficial del equipo 'Defensor Sprt' en el partido 1 - 1 Dragonculebra F.C Alineación oficial del equipo 'Dragonculebra F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Defensor Sprt Alineación oficial del equipo 'Defensor Sprt' en el partido 2 - 1 Dragonculebra F.C Alineación oficial del equipo 'Dragonculebra F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensor Sprt

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Matteo Giusti estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Julián Silva Palafox va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Defensor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Víctor Yañez Mariño va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Yañez Mariño va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Josep Obradós va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Defensor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rubén Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Defensor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel Ghiuruţan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Daniel Ghiuruţan del Defensor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nazario Morillo de Defensor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Julián Silva Palafox de Defensor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dragonculebra F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Dragonculebra va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Edmundo Esmerodes va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Francisco Miguel Pascual Muro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antxo Beaskua, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Dragonculebra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antxo Beaskua va desviar el xut final de Vlad Tigae després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Miguel Pascual Muro.