Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

*GreenStreetHooligans* (1339903) - BosqueGol (1597682) » 572639408: T50/J9/VIII

Liga 572639408 Información oficial sobre el partido 572639408 en Hattrick

06.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.176 (53977)

*GreenStreetHooligans* Alineación oficial del equipo '*GreenStreetHooligans*' en el partido 2 - 0 Diablos C.F: Alineación oficial del equipo 'Diablos C.F:' en el partido
Rafel Mira (80') 1 - 0
Iván Maiquez (83') 2 - 0
*GreenStreetHooligans* Alineación oficial del equipo '*GreenStreetHooligans*' en el partido 2 - 0 Diablos C.F: Alineación oficial del equipo 'Diablos C.F:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
*GreenStreetHooligans* Alineación oficial del equipo '*GreenStreetHooligans*' en el partido 3 - 2 Diablos C.F: Alineación oficial del equipo 'Diablos C.F:' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

*GreenStreetHooligans*

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): *GreenStreetHooliga va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 80 Rafel Mira va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de *GreenStreetHooliga eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Iván Maiquez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): *GreenStreetHooliga va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Maiquez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En 郑 (Zheng) 弘力 (Hongli) del *GreenStreetHooliga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iván Maiquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Alfredo Alfajor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): *GreenStreetHooliga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Estoles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Alfajor.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Párraga de *GreenStreetHooliga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Selmo Mari Acuña de *GreenStreetHooliga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18 de partit, el jugador Diego Párraga de *GreenStreetHooliga es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Diablos C.F:

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Diablos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Götz Aitzemüller va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arnoldo Teito no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Everardo Enciso estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Roberto Font de Diablos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): David Carey va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.