Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinjoh Ruins (1336591) - tros de quòniam FC (1337183) » 572638089: T50/J1/VIII

Liga 572638089 Información oficial sobre el partido 572638089 en Hattrick

11.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VIII.153 (53954)

Alagon Powa Alineación oficial del equipo 'Alagon Powa' en el partido 0 - 2 U.D. Chaco Alineación oficial del equipo 'U.D. Chaco' en el partido
0 - 1 Sergio Sastre (75')
0 - 2 David Gracera (83')
Alagon Powa Alineación oficial del equipo 'Alagon Powa' en el partido 0 - 2 U.D. Chaco Alineación oficial del equipo 'U.D. Chaco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alagon Powa Alineación oficial del equipo 'Alagon Powa' en el partido 1 - 2 U.D. Chaco Alineación oficial del equipo 'U.D. Chaco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alagon Powa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alagon va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Jorge Vigata va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Vigata de Alagon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Era el minut 67 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Aragonés de Alagon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Albano Cerqueda no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rafael García Orovio.

U.D. Chaco

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Sergio Sastre de Chaco va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Gracera va augmentar l'avantatge de Chaco a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Christian Jagow va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Francisco Guilisasti, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felipe Iramain no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillermo de Lezo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felipe Iramain estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Víctor Buenafuente quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Hurtado Zaldívar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En David Gracera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Francisco Guilisasti va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sandoa Tormo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Iramain de Chaco es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Sergio Sastre de Chaco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.