Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

montado de lomo Atlético (1336034) - Blanes Pixapins (312638) » 572636276: T50/J9/VIII

Liga 572636276 Información oficial sobre el partido 572636276 en Hattrick

06.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.120 (53921)

Real Madrid C.F._ Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F._' en el partido 1 - 3 EL DANDY Alineación oficial del equipo 'EL DANDY' en el partido
Avelín Revuelta (2') 1 - 0
1 - 1 Ramon Far (27')
1 - 2 Xavi Siberta (76')
1 - 3 Ramon Far (81')
Real Madrid C.F._ Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F._' en el partido 1 - 3 EL DANDY Alineación oficial del equipo 'EL DANDY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Madrid C.F._ Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F._' en el partido 3 - 5 EL DANDY Alineación oficial del equipo 'EL DANDY' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid C.F._

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Madrid s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Avelín Revuelta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Jaime Udaeta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 16, però una magnífica aturada de José Manuel Careaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iván Moreno Arteaga va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant José Manuel Careaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Avelín Revuelta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Madrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roger Balañà es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Al minut 56, José Ostolaza de Madrid es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

EL DANDY

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ramon Far, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El DANDY CLUB era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Xavi Siberta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Xavi Siberta va acabar en una passada genial cap al jugador de DANDY CLUB Ramon Far, que va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Pau Carcelén sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): DANDY CLUB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simón Abendaño va desviar el xut final de Jonatan Rom després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Roger Balañà de DANDY CLUB, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jonatan Rom estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ramon Far, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Uriel Frigola va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zunbeltz Leiana de DANDY CLUB es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.