Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vila del Pingüí (123461) - samurais (1366326) » 572631554: T50/J5/VIII

Liga 572631554 Información oficial sobre el partido 572631554 en Hattrick

09.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VIII.36 (53837)

Moztutak Alineación oficial del equipo 'Moztutak' en el partido 3 - 2 NuukFC Alineación oficial del equipo 'NuukFC' en el partido
Yuger Boulahrouz (4') 1 - 0
1 - 1 Pablo Mila Fuentes (10')
1 - 2 Joaquín Maiquez Barahona (32')
Pablo Agustín (47') 2 - 2
Pablo Agustín (85') 3 - 2
Moztutak Alineación oficial del equipo 'Moztutak' en el partido 3 - 2 NuukFC Alineación oficial del equipo 'NuukFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Moztutak Alineación oficial del equipo 'Moztutak' en el partido 4 - 0 NuukFC Alineación oficial del equipo 'NuukFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moztutak

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Moztutak va agafar avantatge al minut 4 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Yuger Boulahrouz fent així el 1 - 0.
  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ander Barrionuevo després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de NuukFC Pablo Mila Fuentes, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Moztutak s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pablo Agustín que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 47 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 85 minuts, el tirador de faltes del Moztutak va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Agustín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Moztutak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sandro Monreal en un 1 contra 1 amb el porter José Inoriza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Joaquín Maiquez Barahona haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Moztutak al minut 71.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Agustín va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant José Inoriza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Salceda Caselas de Moztutak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Balbín Hernando de Soro de Moztutak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Balbín Hernando de Soro de l'equip Moztutak, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Moztutak, en Ramón Zalla, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

NuukFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joaquín Maiquez Barahona de NuukFC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Oñate es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Vicioso.