Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turras FC (1339105) - raicescalcomania (1583649) » 572626225: T50/J3/VII

Liga 572626225 Información oficial sobre el partido 572626225 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.965 (39001)

Almondis Alineación oficial del equipo 'Almondis' en el partido 1 - 1 raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido
Iván Valero Giménez (6') 1 - 0
1 - 1 Manuel Folgons (80')
Almondis Alineación oficial del equipo 'Almondis' en el partido 1 - 1 raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Almondis Alineación oficial del equipo 'Almondis' en el partido 2 - 2 raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almondis

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Iván Valero Giménez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Almondis.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Almondis sortien al contraatac. La falta llançada per Axel Broockmüller va sortir força alta sense massa perill.
  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Axel Broockmüller va fallar un penal al minut 44.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Axel Broockmüller va sorprendre Elroy Williams amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ajdir Benjelloune de Almondis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Almondis, en Zas da Vilavella, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alfonso Fuster Ruiz, jugador de Almondis, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Mircea Palade, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Toni Garezaybar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eulalio Mondéjar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Fabrice Michel va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

raicescalcomania

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Manuel Folgons va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de raicescalcomania, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Hatz Ozeta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Vellaubí.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jesús Vellaubí de raicescalcomania per doble groga al minut 30.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, 范 (Fan) 百里 (Baili) de raicescalcomania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gotzon Uriagereka de raicescalcomania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jesús Vellaubí estava fent un bon partit.