Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plasport FC (1435538) - Crónica en Rosa (435593) » 572623844: T50/J9/VII

Liga 572623844 Información oficial sobre el partido 572623844 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.922 (38958)

Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 4 - 1 Rayo Shamrock Alineación oficial del equipo 'Rayo Shamrock ' en el partido
Adrián Goláez (27') 1 - 0
Adrián Goláez (38') 2 - 0
Antonino Vigo (73') 3 - 0
3 - 1 Daniel Synnes (74')
Roy Piñero (78') 4 - 1
Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 4 - 1 Rayo Shamrock Alineación oficial del equipo 'Rayo Shamrock ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 8 - 0 Rayo Shamrock Alineación oficial del equipo 'Rayo Shamrock ' en el partido
Es un cenizo 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plasport FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Plasport va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Adrián Goláez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adrián Goláez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Antonino Vigo de Plasport va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Petr Borichev va pentinar un córner cap al segon pal que Roy Piñero va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Osip Konychev es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Adrián Goláez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Shamrock. La jugada d'estratègia del Plasport per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Janco Elmendorp va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Ascariz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Daniel Carrió va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Romà Llorens de Plasport va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vilmos Sipos va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Fernando Mazas se sentia fresc com una rosa.

Rayo Shamrock

Goles Goles

  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Osip Konychev encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Daniel Synnes només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Shamrock va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Éric Renaudin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Alois Tiefenbach va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Daniel Synnes va fer una jugada per la banda esquerra, però Manolis Zounis va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Iván Clausen quasi redueix la diferència al marcador al minut 41, però una gran estirada d'en Manolis Zounis va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Alois Tiefenbach va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xaquín Cividáns de Shamrock amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Éric Renaudin de Shamrock va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.