Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaudrupBoys2 (796691) - Calavera C.F (1460698) » 572621745: T50/J4/VII

Liga 572621745 Información oficial sobre el partido 572621745 en Hattrick

02.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VII.885 (38921)

Candelilla FC Alineación oficial del equipo 'Candelilla FC' en el partido 0 - 4 Balompédica Zagrillas Alineación oficial del equipo 'Balompédica Zagrillas' en el partido
0 - 1 Ignacio Monje Iglesias (21')
0 - 2 Ernesto Ampurias (39')
0 - 3 Mauricio Anseán (44')
0 - 4 Ernesto Ampurias (44')
Candelilla FC Alineación oficial del equipo 'Candelilla FC' en el partido 0 - 4 Balompédica Zagrillas Alineación oficial del equipo 'Balompédica Zagrillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Candelilla FC Alineación oficial del equipo 'Candelilla FC' en el partido 1 - 1 Balompédica Zagrillas Alineación oficial del equipo 'Balompédica Zagrillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candelilla FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Martínez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): Candelilla va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 74, però el xut va anar a parar al pal.

Balompédica Zagrillas

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Monje Iglesias va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Ernesto Ampurias va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Balompédica i marcant el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Mauricio Anseán de Balompédica va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antòni Guxens va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ernesto Ampurias, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Monje Iglesias, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompédica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emiliano Coldeira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Arcones de Balompédica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antòni Guxens.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antòni Guxens es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.