Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MelasudaFC (1434763) - New Clanca (1600471) » 572621292: T50/J2/VII

Liga 572621292 Información oficial sobre el partido 572621292 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.877 (38913)

novades inc Alineación oficial del equipo 'novades inc' en el partido 0 - 4 Atl. Mamulo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mamulo' en el partido
0 - 1 Anatol' Pimakou (32')
0 - 2 Torbjørn Brun (37')
0 - 3 Carlos Varas Durán (39')
0 - 4 Willy Correa (76')
novades inc Alineación oficial del equipo 'novades inc' en el partido 0 - 4 Atl. Mamulo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mamulo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
novades inc Alineación oficial del equipo 'novades inc' en el partido 2 - 3 Atl. Mamulo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mamulo' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,7 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

novades inc

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a novades per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adolfo Moranco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): novades va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però José Guzmán Ibáñez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Moranco de novades es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Víctor Malagón i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a novades, però el xut de Bengt Håkansson va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Raúl Rotellar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, José Garrido Ochando va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Atl. Mamulo

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Anatol' Pimakou va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Torbjørn Brun va augmentar l'avantatge de Mamulo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Varas Durán va augmentar l'avantatge de Mamulo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Mamulo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Willy Correa va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Xervasio Sandiás va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Willy Correa que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Willy Correa de Mamulo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eric Puigsubirà de Mamulo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Willy Correa va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.