Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferman (436000) - Cantabria Warriors (30808) » 572620920: T50/J7/VII

Liga 572620920 Información oficial sobre el partido 572620920 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.870 (38906)

ferman Alineación oficial del equipo 'ferman' en el partido 4 - 1 Club Futbol Atletico Portuense Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Atletico Portuense' en el partido
Javier Gastealzategui (18') 1 - 0
Pompeio Cimadevila (29') 2 - 0
Daniel Canell (38') 3 - 0
3 - 1 Mateo Moure (56')
Fernando Arana (68') 4 - 1
ferman Alineación oficial del equipo 'ferman' en el partido 4 - 1 Club Futbol Atletico Portuense Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Atletico Portuense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ferman Alineación oficial del equipo 'ferman' en el partido 7 - 0 Club Futbol Atletico Portuense Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Atletico Portuense' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferman

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Gastealzategui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Hermenegild Grinyó s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Pompeio Cimadevila, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Daniel Canell va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Fernando Arana va augmentar l'avantatge de ferman a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pompeio Cimadevila va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Arana va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Javier Gastealzategui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Fernando Arana de ferman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, José Luis Ramos Platón de ferman es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Club Futbol Atletico Portuense

Goles Goles

  • 150 Minuto 56 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Portuense sembla que dona bons resultats perquè al minut 56, Mateo Moure va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Portuense van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 76 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mateo Moure, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Rafael Montalvo Galán de Portuense va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Cladera va entrar en el seu lloc.