Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuterones (794366) - Pilgrims F.C. (989487) » 572619834: T50/J1/VII

Liga 572619834 Información oficial sobre el partido 572619834 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.851 (38887)

Refucilo CF Alineación oficial del equipo 'Refucilo CF' en el partido 4 - 0 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
Micky Gafni (4') 1 - 0
Mikko Hänninen (14') 2 - 0
Aureliusz Wicherski (26') 3 - 0
Wolfram Rafael (72') 4 - 0
Refucilo CF Alineación oficial del equipo 'Refucilo CF' en el partido 4 - 0 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Refucilo CF Alineación oficial del equipo 'Refucilo CF' en el partido 2 - 1 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Refucilo CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Micky Gafni va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Refucilo i marcant el 1 - 0.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Refucilo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mikko Hänninen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Refucilo a 3 - 0. Aureliusz Wicherski va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Santiago Draghi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Wolfram Rafael, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manolo Frella al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jurriaan Snoucks va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Micky Gafni gairebé marca per a Refucilo al minut 86 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wolfram Rafael de Refucilo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Micky Gafni.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Forthofer de Refucilo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Thomas Amiel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Merlijn Arninkhof.

Pilgrims F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Egon Düsentrieb, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 253 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Fabrizio Faccilongo va fer una estirada espectacular al minut 18, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Edmond Demaesschalk.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 87 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Samuel Ambrogi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pilgrims puguin veure en Ranga Lele jugant de nou; ja que al minut 89 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Miguel Peciña el va substituir sense tenir temps d'escalfar.