Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C y D León (312895) - Fab-11 (124977) » 572619110: T50/J3/VII

Liga 572619110 Información oficial sobre el partido 572619110 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.838 (38874)

A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido 3 - 1 Mechanic and pegamoides Alineación oficial del equipo 'Mechanic and pegamoides' en el partido
Mieczysław Jaroszyński (28') 1 - 0
Teodòr Fàbregas (38') 2 - 0
Manuel Sáenz Ribas (55') 3 - 0
3 - 1 Pol Caellas (57')
A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido 3 - 1 Mechanic and pegamoides Alineación oficial del equipo 'Mechanic and pegamoides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido 6 - 0 Mechanic and pegamoides Alineación oficial del equipo 'Mechanic and pegamoides' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A de Alhaurin

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Alhaurin s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Mieczysław Jaroszyński per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alhaurin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Teodòr Fàbregas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Manuel Sáenz Ribas va incrementar l'avantatge de Alhaurin amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jesús Villatreses del Alhaurin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Pol Bellot de Alhaurin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Sáenz Ribas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Čestmír Čelechovský de Alhaurin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pol Bellot de Alhaurin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Čestmír Čelechovský, de Alhaurin, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Emanuel-Eduard Troppmann el va substituir.
  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Mieczysław Jaroszyński va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Mechanic and pegamoides

Goles Goles

  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 57 minuts de joc, Pol Caellas, corrent com un esperitat, superà primer Lázaro Ardisana per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jesús Villatreses haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a pegamoides al minut 66.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Asier Donegarai va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dino Krička.