Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcala United (1581562) - Ponzoña Balonpié (1454972) » 572618829: T50/J3/VII

Liga 572618829 Información oficial sobre el partido 572618829 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.833 (38869)

doramas c.f. Alineación oficial del equipo 'doramas c.f.' en el partido 0 - 4 Tenryuu Alineación oficial del equipo 'Tenryuu' en el partido
0 - 1 Felipe Villamediana (22')
0 - 2 Aarón Canido (57')
0 - 3 Aarón Canido (71')
0 - 4 Hans-Lennart Hyström (84')
doramas c.f. Alineación oficial del equipo 'doramas c.f.' en el partido 0 - 4 Tenryuu Alineación oficial del equipo 'Tenryuu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
doramas c.f. Alineación oficial del equipo 'doramas c.f.' en el partido 1 - 1 Tenryuu Alineación oficial del equipo 'Tenryuu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doramas c.f.

Goles Goles

  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Yapci Iluz després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Tenryuu Aarón Canido, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el doramas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrea Sala no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Gutiérrez de doramas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): doramas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Casimiro Sardelli no va ser gens encertat.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sébastien Clémot no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Gustavo Ablanedo de doramas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Andrea Sala va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Magnus Åkesson de doramas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Gutiérrez va prendre el seu rol al minut 15.

Tenryuu

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felipe Villamediana es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aarón Canido de Tenryuu va fer un bon esprint per escapar-se de Andrea Sala i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hans-Lennart Hyström de Tenryuu l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Moisés Soto Aguilar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 23, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Bejarano es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tenryuu va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jorge Bejarano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Valèri Fornaris de Tenryuu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aarón Canido de Tenryuu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.