Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarragons FC (989343) - culopelao (993511) » 572617995: T50/J4/VII

Liga 572617995 Información oficial sobre el partido 572617995 en Hattrick

02.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VII.818 (38854)

San Beniteros United Alineación oficial del equipo 'San Beniteros United' en el partido 4 - 0 culopelao Alineación oficial del equipo 'culopelao' en el partido
Cédric Monnot (15') 1 - 0
Roberto Bañó (21') 2 - 0
Cédric Monnot (78') 3 - 0
Cédric Monnot (79') 4 - 0
San Beniteros United Alineación oficial del equipo 'San Beniteros United' en el partido 4 - 0 culopelao Alineación oficial del equipo 'culopelao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
San Beniteros United Alineación oficial del equipo 'San Beniteros United' en el partido 5 - 0 culopelao Alineación oficial del equipo 'culopelao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Beniteros United

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Argir Gaev de SB United va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Cédric Monnot que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Roberto Bañó va incrementar l'avantatge de SB United amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Cédric Monnot de SB United va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SB United van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cédric Monnot va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Roberto Bañó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SB United se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julio Cela al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cédric Monnot va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Krzysztof Jureczka, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Miguel Rubio Rueda de SB United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Smith de SB United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Michael Smith se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

culopelao

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dogartzi Lanborena de culopelao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Pedro Biarnés no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Recadero Donesteve.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Jordi Sors de culopelao es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Federico Velarde va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roberto Diáguez.