Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Deportivo Andino (49133) - Atletico Leñero (1430903) » 572614417: T50/J1/VII

Liga 572614417 Información oficial sobre el partido 572614417 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.754 (38790)

Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido 3 - 2 Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido
Ivan Koynov (23') 1 - 0
David Pérez Castells (31') 2 - 0
Adrián Cabado (49') 3 - 0
3 - 1 Jesús Despuig (54')
3 - 2 Yohann Marion (80')
Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido 3 - 2 Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido 2 - 1 Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Deportivo Andino

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Rcdandino s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Ivan Koynov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en David Pérez Castells va augmentar l'avantatge de Rcdandino a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rcdandino a 3 - 0. Adrián Cabado va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Roelas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Rcdandino va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Narcís Gornés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): En David Pérez Castells va llançar un penal al minut 59. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En David Pérez Castells, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Passats 8 minuts de joc, en Aleix Franch de Rcdandino va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Atletico Leñero

Goles Goles

  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 54 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jesús Despuig.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yohann Marion sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rubén Enrique Simil va sortir per sobre el travesser.
  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Iginio Spicci va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atletico Yohann Marion quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ahmet Alabalik l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Enrique Simil de Atletico es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.