Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DreamTeam.FC (1581034) - Aznar (1367182) » 572613975: T50/J7/VII

Liga 572613975 Información oficial sobre el partido 572613975 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.746 (38782)

C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 0 - 3 La Universal Alineación oficial del equipo 'La Universal' en el partido
0 - 1 Fatteh Chab (10')
0 - 2 Antonio Olmedo (39')
0 - 3 Miguel Rojas (44')
C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 0 - 3 La Universal Alineación oficial del equipo 'La Universal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 2 - 2 La Universal Alineación oficial del equipo 'La Universal' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. At. Ciutat Vella

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, 简 (Jian) 德泽 (Deze) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): At CV va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gedas Randis va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaume Ramon Fusta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): At CV va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Jaume Ramon Fusta no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

La Universal

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Fatteh Chab de Universal va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Olmedo va augmentar l'avantatge de Universal a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Olmedo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Universal, Miguel Rojas, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ilija Gagić, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a At CV, però Antonio Neira Gomez no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Universal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fatteh Chab, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Romeo Ribera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Constantino Pardo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romeo Ribera de Universal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Miguel Rojas va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.