Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valtu FC (1579262) - Gabaldua (437840) » 572612728: T50/J3/VII

Liga 572612728 Información oficial sobre el partido 572612728 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.724 (38760)

La Canarinha Returns Alineación oficial del equipo 'La Canarinha Returns' en el partido 1 - 0 Padilla de arriba Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba' en el partido
Jaime Zilonoz (76') 1 - 0
La Canarinha Returns Alineación oficial del equipo 'La Canarinha Returns' en el partido 1 - 0 Padilla de arriba Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Canarinha Returns Alineación oficial del equipo 'La Canarinha Returns' en el partido 2 - 1 Padilla de arriba Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Canarinha Returns

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jaime Zilonoz de Canarinha aconseguir un gol al minut 76 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dov Rothschild va enviar un xut des de 40 metres al minut 11, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Victor Hârşan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Loïs Puigcorbé va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Sverre Gabrielsen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Noel Peña Bermudo de Canarinha no va ser gol per ben poc.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cipriano Egüés va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Torcuato Sáenz Martínez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Tony Simonsson va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Cipriano Egüés. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Torcuato Sáenz Martínez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Padilla de arriba

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Sukjai Kasemrat de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Teimuraz Kikvadze, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Frank Rietsticken no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Padilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Lander Reimer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.