Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SSA (1367789) - Helmántico P.C.T. (1436927) » 572612504: T50/J3/VII

Liga 572612504 Información oficial sobre el partido 572612504 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.720 (38756)

SSA Alineación oficial del equipo 'SSA' en el partido 0 - 3 TecnoBukkake Alineación oficial del equipo 'TecnoBukkake' en el partido
0 - 1 Àlex Casasnovas (13')
0 - 2 Alfredo Guerforat (30')
0 - 3 Joan Jesús Basaganya (82')
SSA Alineación oficial del equipo 'SSA' en el partido 0 - 3 TecnoBukkake Alineación oficial del equipo 'TecnoBukkake' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SSA Alineación oficial del equipo 'SSA' en el partido 0 - 2 TecnoBukkake Alineación oficial del equipo 'TecnoBukkake' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SSA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferenc Mészáros, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SSA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Errazu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): SSA van sortir al contraatac al minut 35, però Juan Ventura va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SSA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel Julve, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): SSA va fer una substitució al minut 38. João José Júnior va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gabriel Julve.

TecnoBukkake

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alfredo Guerforat arribés a peus de Àlex Casasnovas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a TecnoBukkake el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a TecnoBukkake l'avantatge per 0 - 2. Alfredo Guerforat en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Bautista Garardi va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Jesús Basaganya va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jesús Filella de TecnoBukkake, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Davide Luigi Borriello va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Àlex Casasnovas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Àlex Casasnovas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Bruno Aquilone va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mami Zarrea de TecnoBukkake amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Filella de TecnoBukkake es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En José Caldeira ocupà el lloc d'en Bautista Garardi al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de TecnoBukkake quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gerardo Indaneta, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.