Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gangi f.c. (995574) - Gelves Pilsen Kings (1421957) » 572611604: T50/J3/VII

Liga 572611604 Información oficial sobre el partido 572611604 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.704 (38740)

FC SsoleV City Alineación oficial del equipo 'FC SsoleV City' en el partido 6 - 0 Gelves Pilsen Kings Alineación oficial del equipo 'Gelves Pilsen Kings' en el partido
Ricardo Serra (22') 1 - 0
Hamid Karkon Asasi (31') 2 - 0
Lahad Djinde (32') 3 - 0
Lahad Djinde (66') 4 - 0
Hamid Karkon Asasi (77') 5 - 0
Hamid Karkon Asasi (79') 6 - 0
FC SsoleV City Alineación oficial del equipo 'FC SsoleV City' en el partido 6 - 0 Gelves Pilsen Kings Alineación oficial del equipo 'Gelves Pilsen Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC SsoleV City Alineación oficial del equipo 'FC SsoleV City' en el partido 10 - 0 Gelves Pilsen Kings Alineación oficial del equipo 'Gelves Pilsen Kings' en el partido
Es un cenizo 9.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SsoleV City

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SsoleV va ser Ricardo Serra.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, SsoleV va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hamid Karkon Asasi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SsoleV i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 32 minuts de joc. Mentre en Lahad Djinde el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): SsoleV va augmentar la diferència quan Lahad Djinde no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hamid Karkon Asasi va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Hamid Karkon Asasi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gelves. La jugada d'estratègia del SsoleV per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Horst Bliem va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pedro Davi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joonas Hohenthal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lahad Djinde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianfilippo De Micco de SsoleV va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Gullì es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alessandro Gullì de SsoleV per doble groga al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Horst Bliem va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Serra.

Gelves Pilsen Kings

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Morenas de Gelves la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Després de 64 minuts, Gelves va veure com el seu jugador Alfredo Morenas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jorge Pajarel entraria per ocupar el seu lloc.