Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pernambukis FC (311331) - DreamTeamLalam (1457416) » 572611439: T50/J3/VII

Liga 572611439 Información oficial sobre el partido 572611439 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.701 (38737)

Tarazona City Alineación oficial del equipo 'Tarazona City' en el partido 0 - 0 Futbol Club Martinet Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Martinet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarazona City Alineación oficial del equipo 'Tarazona City' en el partido 0 - 1 Futbol Club Martinet Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Martinet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarazona City

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 6, el Tarazona estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Erland Søe va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarazona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manolo Pretto va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Martiñones de Tarazona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Erland Søe es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nuri Payır.

Futbol Club Martinet

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 5 la va desaprofitar Alessandro Varano de Martinet, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Panagos Xenos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Uri Domènech va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Martinet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Alessandro Varano va quedar-se sol davant el porter Uri Domènech, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Fehr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Ford de Martinet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.