Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murcia 2016 (1417092) - Malaga DFC (991465) » 572605808: T50/J9/VII

Liga 572605808 Información oficial sobre el partido 572605808 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.600 (38636)

Real Hugo Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Hugo Club Fútbol' en el partido 3 - 2 Malaga DFC Alineación oficial del equipo 'Malaga DFC' en el partido
Silvio Ahicart (14') 1 - 0
1 - 1 Fernando Istillartea (15')
1 - 2 Fernando Istillartea (34')
Toni Almiñana (50') 2 - 2
Borxa Luxilde (67') 3 - 2
Real Hugo Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Hugo Club Fútbol' en el partido 3 - 2 Malaga DFC Alineación oficial del equipo 'Malaga DFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Hugo Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Hugo Club Fútbol' en el partido 1 - 2 Malaga DFC Alineación oficial del equipo 'Malaga DFC' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hugo Club Fútbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Fútbol prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Silvio Ahicart va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Abdelouahhab Salmi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Toni Almiñana, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fútbol contenien la respiració mentre en Borxa Luxilde s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Sergio Delgadillo de Fútbol va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Silvio Ahicart al minut 29 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fútbol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Puigferrer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Picio Buriz de Fútbol va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Puigferrer va entrar en el seu lloc.

Malaga DFC

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Fernando Istillartea va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 15.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Malaga va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Fernando Istillartea va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Ján Molnár va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ernesto Ortún va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fernando Istillartea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Ansa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaakko Räisänen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Malaga van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bolesław Kaszubiec, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marcos Ansa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Malaga, Ján Molnár va caure lesionat al minut 78, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.