Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martinica F.C. (49303) - cd benagalbon (1457684) » 572604101: T50/J2/VII

Liga 572604101 Información oficial sobre el partido 572604101 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.570 (38606)

Via Làctia Alineación oficial del equipo 'Via Làctia' en el partido 1 - 1 cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido
0 - 1 Gandert Tack (10')
Oliver Feltis (56') 1 - 1
Via Làctia Alineación oficial del equipo 'Via Làctia' en el partido 1 - 1 cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Via Làctia Alineación oficial del equipo 'Via Làctia' en el partido 3 - 1 cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Via Làctia

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Oliver Feltis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Thomas Weinberger no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Strahil Naydenov hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Làctia va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Michał Wilusz va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean Duminil va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Gerold Opladen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Làctia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per John Malmström, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Domingotegui de Làctia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Oliver Feltis de Làctia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

cd benagalbon

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): En Gandert Tack va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 10. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Gandert Tack va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mateo Sanjuán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Mateo Sanjuán va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Élio Pereira Ferreira, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Al minut 2, Alfons Teubern de benagalbon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Erki Kalam, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.