Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chandavila CF (488409) - AdriàCC (989278) » 572603375: T50/J3/VII

Liga 572603375 Información oficial sobre el partido 572603375 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.557 (38593)

NorthEast End F.C Alineación oficial del equipo 'NorthEast End F.C' en el partido 1 - 1 mornings Alineación oficial del equipo 'mornings' en el partido
Priidu Luks (58') 1 - 0
1 - 1 Guillermo Ramos Alonso (67')
NorthEast End F.C Alineación oficial del equipo 'NorthEast End F.C' en el partido 1 - 1 mornings Alineación oficial del equipo 'mornings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NorthEast End F.C Alineación oficial del equipo 'NorthEast End F.C' en el partido 5 - 0 mornings Alineación oficial del equipo 'mornings' en el partido
Es un cenizo 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NorthEast End F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Priidu Luks de NorthEast aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincent Ringenberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Juan José Gueba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a NorthEast per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Odoacre Bardhi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bake Adarbaev va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eduardo Osorio Bazan va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Priidu Luks rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vincent Ringenberg va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Bake Adarbaev de NorthEast va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mornings

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del mornings va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guillermo Ramos Alonso, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del mornings van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 龚 (Gong) 世强 (Shiqiang), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Baillo després que el jugador de mornings li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio San German de mornings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.