Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberia Torrejón F.C. (1420902) - Blue Berry (1415132) » 572603363: T50/J13/VII

Liga 572603363 Información oficial sobre el partido 572603363 en Hattrick

03.09.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VII.556 (38592)

Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido 1 - 3 DinhoTeam Alineación oficial del equipo 'DinhoTeam' en el partido
0 - 1 Pavel Bár (8')
Riccardo Anzilotti (27') 1 - 1
1 - 2 Ranko Pucelj (39')
1 - 3 Ignacio Chelli (77')
Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido 1 - 3 DinhoTeam Alineación oficial del equipo 'DinhoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido 1 - 2 DinhoTeam Alineación oficial del equipo 'DinhoTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neo Iberia F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Tommy Lochwebers va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Riccardo Anzilotti, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Iberia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Tommy Lochwebers va estar a punt d'empatar per a Iberia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Patrik Pál va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): León Muñiz gairebé marca per a Iberia al minut 86 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Riccardo Anzilotti va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferdinand Riccio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

DinhoTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Iberia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pavel Bár la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DinhoTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ranko Pucelj que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a DinhoTeam.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Imanol Suárez no va poder aturar Ignacio Chelli de DinhoTeam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Hanno Pirard va estar a punt de posar per davant a DinhoTeam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Pont va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): DinhoTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Luis Pont va desviar el xut final de Ignacio Chelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Felix Pentzig va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ignacio Chelli quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): DinhoTeam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Frédéric Cras va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Ignacio Chelli de DinhoTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Cebrián de DinhoTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jānis Ciris de DinhoTeam es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Benedek Szabics de DinhoTeam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Carlos Alberto Castro-Pinos de DinhoTeam va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.