Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CistiernaFC (1366811) - C.D. Hortaleza (312693) » 572601935: T50/J7/VII

Liga 572601935 Información oficial sobre el partido 572601935 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.531 (38567)

Muralles de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Muralles de Tarragona' en el partido 2 - 0 Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido
Kasperi Silvas (10') 1 - 0
Vice Valerija (17') 2 - 0
Muralles de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Muralles de Tarragona' en el partido 2 - 0 Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muralles de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Muralles de Tarragona' en el partido 3 - 0 Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muralles de Tarragona

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kasperi Silvas va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 10.
  • 130 Minuto 17 (Gol de falta): El gol de falta de Vice Valerija sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 17 i ampliar l'avantatge de Tarragona a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Tarragona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mário Soares ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Imre Mazurs es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): František Klimašovský una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Joar Johansson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Kasperi Silvas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Defensores de Yaincoa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Defensores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dennis Herrenhäuser, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Defensores van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dirk Kast va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En David Grasa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Defensores va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Bautista Urturi no va poder controlar.
  • 254 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Josep Guaita no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Guaita de Defensores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joksim Bjelojević de Defensores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Grasa de Defensores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.