Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

It's Friday Bitches! (1579674) - Gayern de Munich (440206) » 572600793: T50/J1/VII

Liga 572600793 Información oficial sobre el partido 572600793 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.511 (38547)

It's Friday Bitches! Alineación oficial del equipo 'It's Friday Bitches!' en el partido 2 - 1 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
Bronisław Giżewski (7') 1 - 0
1 - 1 胡 (Hu) 如宁 (Runing) (24')
Ander Uribizalgo (78') 2 - 1
It's Friday Bitches! Alineación oficial del equipo 'It's Friday Bitches!' en el partido 2 - 1 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
It's Friday Bitches! Alineación oficial del equipo 'It's Friday Bitches!' en el partido 2 - 0 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

It's Friday Bitches!

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nikolas Daftsios arribés a peus de Bronisław Giżewski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bitches! el 1 - 0.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Ander Uribizalgo de Bitches!, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Bitches! va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bronisław Giżewski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Bitches! per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Ander Uribizalgo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Abdelaziz Akhrif ocupà el lloc d'en Gregers Vendelbo al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Bitches! quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Gayern de Munich

Goles Goles

  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de mariquitas va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en 胡 (Hu) 如宁 (Runing).

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 33 minuts, el mariquitas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Piero Druschke va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): mariquitas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Amílcar Charrua des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 胡 (Hu) 如宁 (Runing).

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Orest Fortuński que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a 胡 (Hu) 如宁 (Runing) no era cap impediment.