Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bubus FC (1596589) - CANDELA1987 (118528) » 572598859: T50/J8/VII

Liga 572598859 Información oficial sobre el partido 572598859 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.476 (38512)

Deportivo Beconha de Arriba Alineación oficial del equipo 'Deportivo Beconha de Arriba' en el partido 2 - 1 Steagua no sabe bien Alineación oficial del equipo 'Steagua no sabe bien' en el partido
Jaime Ponte (19') 1 - 0
1 - 1 Xevi Serradó (37')
Francisco Sarabia (78') 2 - 1
Deportivo Beconha de Arriba Alineación oficial del equipo 'Deportivo Beconha de Arriba' en el partido 2 - 1 Steagua no sabe bien Alineación oficial del equipo 'Steagua no sabe bien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Beconha de Arriba Alineación oficial del equipo 'Deportivo Beconha de Arriba' en el partido 0 - 3 Steagua no sabe bien Alineación oficial del equipo 'Steagua no sabe bien' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Beconha de Arriba

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Francisco Sarabia el va rematar Jaime Ponte amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Deportivo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Francisco Sarabia va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Francisco Sarabia marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Haníbal Bouzamelle que va xutar a fora per molt poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Víctor Circuns ocupà el lloc d'en Ernesto Montalvo al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70 de partit, el jugador Haníbal Bouzamelle de Deportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Steagua no sabe bien

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Xevi Serradó que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Damiano Sandoli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Cristian Manuel Ramírez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Steagua al minut 26.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xevi Serradó de Steagua va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Álvaro Barceló Serramaler que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ecequiel Cerceda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernesto Torres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Álvaro Barceló Serramaler va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaac Bosch.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Valerio Navarra de Steagua es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.