Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perritos Voladores (1434881) - Chiringuito's Paella FC (1588925) » 572598777: T50/J1/VII

Liga 572598777 Información oficial sobre el partido 572598777 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.475 (38511)

Perritos Voladores Alineación oficial del equipo 'Perritos Voladores' en el partido 0 - 4 Kapital FC Alineación oficial del equipo 'Kapital FC' en el partido
0 - 1 Philipp Wolfgang Laas (18')
0 - 2 Erhart Mommert (20')
0 - 3 Federico Curbelo (83')
0 - 4 Johann Brachs (86')
Perritos Voladores Alineación oficial del equipo 'Perritos Voladores' en el partido 0 - 4 Kapital FC Alineación oficial del equipo 'Kapital FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perritos Voladores Alineación oficial del equipo 'Perritos Voladores' en el partido 0 - 1 Kapital FC Alineación oficial del equipo 'Kapital FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perritos Voladores

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Doñate va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Rolf Facer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Matos de Voladores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Alberto Cortazar de Voladores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 4 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Voladores puguin veure en 张 (Zhang) 嘉亮 (Jialiang) jugant de nou; ja que al minut 4 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Josep Maria Llopart el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Kapital FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Kapital agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Philipp Wolfgang Laas amb mestria.
  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Kapital amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Erhart Mommert, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Federico Curbelo de Kapital l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 83 de partit.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Claiton Arroyo la va rematar Johann Brachs amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kapital el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ivan Kodada de Kapital va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Alessandro Borsella que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kapital van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kantrimas Šilkinas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Philipp Wolfgang Laas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Elmu Bedia.