Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torremolinos F.C (492164) - Wolves of Cross (121530) » 572597621: T50/J7/VII

Liga 572597621 Información oficial sobre el partido 572597621 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.454 (38490)

C.D.AMUSCO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMUSCO' en el partido 3 - 0 Ultras Ponferradina C.F. Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina C.F.' en el partido
Lavi Bruchian (62') 1 - 0
Stoyan Mitzov (74') 2 - 0
Lavi Bruchian (80') 3 - 0
C.D.AMUSCO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMUSCO' en el partido 3 - 0 Ultras Ponferradina C.F. Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.AMUSCO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMUSCO' en el partido 2 - 0 Ultras Ponferradina C.F. Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.AMUSCO

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a C.D.AMUSCO va ser Lavi Bruchian.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): En Stoyan Mitzov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): C.D.AMUSCO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lavi Bruchian va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Stoyan Mitzov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): C.D.AMUSCO va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Hamisi Olal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.D.AMUSCO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nicasio Cañas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikhail Golub.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Nicolas Silvestre de C.D.AMUSCO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mikhail Golub va prendre el seu rol al minut 24.

Ultras Ponferradina C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ponferradina van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Modesto Coence va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Josep Maria Deusedes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.