Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compostelanos (995205) - F.C.Wocka's Express (1339709) » 572590963: T50/J8/VII

Liga 572590963 Información oficial sobre el partido 572590963 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.335 (38371)

melquisedec Team Alineación oficial del equipo 'melquisedec Team' en el partido 4 - 0 F.C.Wocka's Express Alineación oficial del equipo 'F.C.Wocka's Express' en el partido
Nicola Ardia (40') 1 - 0
Peter Kadecký (50') 2 - 0
Nicola Ardia (68') 3 - 0
Klaus-Philipp Hagendorf (70') 4 - 0
melquisedec Team Alineación oficial del equipo 'melquisedec Team' en el partido 4 - 0 F.C.Wocka's Express Alineación oficial del equipo 'F.C.Wocka's Express' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
melquisedec Team Alineación oficial del equipo 'melquisedec Team' en el partido 3 - 1 F.C.Wocka's Express Alineación oficial del equipo 'F.C.Wocka's Express' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

melquisedec Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): melquisedec Team va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Nicola Ardia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): El gol de falta de Peter Kadecký sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 50 i ampliar l'avantatge de melquisedec Team a 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nicola Ardia va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan melquisedec Team va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Klaus-Philipp Hagendorf des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Peter Kadecký era fer passades de llarga distància. Al minut 5 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Marco Antônio Gaeta però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): melquisedec Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Dino Schnell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de melquisedec Team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Klaus-Philipp Hagendorf, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip melquisedec Team Klaus-Philipp Hagendorf quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gumersindo González l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Marco Antônio Gaeta de melquisedec Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Admir Kodermac de melquisedec Team va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Neftalí Ribelles va entrar en el seu lloc.

F.C.Wocka's Express

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Enric Altarriba va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Enric Altarriba va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.