Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Tebas (991775) - Fight Club FT (487822) » 572586383: T50/J11/VII

Liga 572586383 Información oficial sobre el partido 572586383 en Hattrick

20.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / VII.253 (38289)

Peruntio Alineación oficial del equipo 'Peruntio' en el partido 6 - 0 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
Elmu Zakona (7') 1 - 0
Carlo Cobianchi (40') 2 - 0
Carlo Cobianchi (43') 3 - 0
Carlo Cobianchi (76') 4 - 0
César Homs (83') 5 - 0
César Homs (85') 6 - 0
Peruntio Alineación oficial del equipo 'Peruntio' en el partido 6 - 0 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peruntio Alineación oficial del equipo 'Peruntio' en el partido 2 - 0 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
Tiene mucha potra 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peruntio

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Elmu Zakona va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jan Barot va anar directament als peus de Carlo Cobianchi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Peruntio va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlo Cobianchi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Luis Soler va acabar en una passada genial cap al jugador de Peruntio Carlo Cobianchi, que va marcar el 4 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Peruntio pel centre va donar un gran resultat: el gol de César Homs va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): El gol de falta de César Homs sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 85 i ampliar l'avantatge de Peruntio a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Kornelius Thun gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Èric Pedrós va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Elmu Zakona es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Peruntio a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mirko Kley va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Czesław Stabeusz de Peruntio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Cobianchi.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dominik Harmados de Peruntio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Luis Soler de Peruntio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Fight Club FT

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Maties Martinell va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fight que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fight sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Massimo Laudando, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Fight van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Hansi Duschek des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Utribe de Fight es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florentzio Elkorobarrutia de Fight es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Johann Herrendorf es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.