Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los PGDLC (1587224) - Texasss F.C. (988410) » 572585908: T50/J4/VII

Liga 572585908 Información oficial sobre el partido 572585908 en Hattrick

02.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VII.245 (38281)

Los PGDLC Alineación oficial del equipo 'Los PGDLC' en el partido 0 - 5 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
0 - 1 David Manuel de León (18')
0 - 2 Boris Verbich (21')
0 - 3 Steven De Smedt (80')
0 - 4 Steven De Smedt (82')
0 - 5 Davide Bucci (85')
Los PGDLC Alineación oficial del equipo 'Los PGDLC' en el partido 0 - 5 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los PGDLC Alineación oficial del equipo 'Los PGDLC' en el partido 1 - 2 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los PGDLC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al 26, Dan Grigore hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Anders Eide. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 47 (Ocasión de falta): Dan Grigore va xutar una falta al minut 47 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Dan Grigore no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Natalio Romagnoli.

Texasss F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Texasss agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Manuel de León amb mestria.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Boris Verbich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Steven De Smedt de Texasss l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 80 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Steven De Smedt de Texasss va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Texasss va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Davide Bucci aconseguint el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Texasss va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Damiano Bonandini va quedar-se sol davant el porter Bogdan Popa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Javier Rivero Miró va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Bogdan Popa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Damiano Bonandini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Texasss David Manuel de León quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Miguel Navarrete l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damiano Bonandini de Texasss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Steven Bernard no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Steven De Smedt.