Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Classic Team (1372051) - Tifosi FC (1595758) » 572585562: T50/J1/VII

Liga 572585562 Información oficial sobre el partido 572585562 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.239 (38275)

Classic Team Alineación oficial del equipo 'Classic Team' en el partido 2 - 1 r.c.d. coclonge Alineación oficial del equipo 'r.c.d. coclonge' en el partido
Iraklis Kotsiopoulos (32') 1 - 0
1 - 1 Antonio Blanco (69')
Lucien Thorpe (83') 2 - 1
Classic Team Alineación oficial del equipo 'Classic Team' en el partido 2 - 1 r.c.d. coclonge Alineación oficial del equipo 'r.c.d. coclonge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Classic Team Alineación oficial del equipo 'Classic Team' en el partido 2 - 2 r.c.d. coclonge Alineación oficial del equipo 'r.c.d. coclonge' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Classic Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Iraklis Kotsiopoulos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Classic.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Behnam Kordbacheh sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lucien Thorpe que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Classic va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Laurens Wally va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Classic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduard Tàrrega en un 1 contra 1 amb el porter Diogo Novais, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduard Tàrrega de Classic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iraklis Kotsiopoulos.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dario Wennemars de Classic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Classic, en Cătălin-Ovidiu Ile, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

r.c.d. coclonge

Goles Goles

  • 160 Minuto 69 (Gol de falta): L'entrenador de coclonge es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Antonio Blanco era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del coclonge que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gilabèrt Pagès, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de José Alfredo Serafini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Damián Merino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Jonny Rosenberg es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Javier Aladrén no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Lubomyr Bukel.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Jonny Rosenberg va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alberto Marchena. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Damián Merino no era cap impediment.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Javier Aladrén, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.