Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prf fc (1461833) - LLANOWAR FC (1417488) » 572584126: T50/J7/VII

Liga 572584126 Información oficial sobre el partido 572584126 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.213 (38249)

Berracos del mal FC Alineación oficial del equipo 'Berracos del mal FC' en el partido 2 - 0 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
Pràxedes Medir (39') 1 - 0
Eric Sastre (57') 2 - 0
Berracos del mal FC Alineación oficial del equipo 'Berracos del mal FC' en el partido 2 - 0 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berracos del mal FC Alineación oficial del equipo 'Berracos del mal FC' en el partido 2 - 0 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berracos del mal FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pràxedes Medir, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Berracos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eric Sastre xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Berracos va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però José María Villafañe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Pràxedes Medir va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Gabriel Iserte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Agostino Conca haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Berracos al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Salces de Berracos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

yonkis de gamonal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de gamonal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Ebrar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Ebrar de gamonal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Benjamin Banbury de gamonal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Dušan Spasić de gamonal va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carsten Hegger va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): José Ebrar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.