Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Burés (48954) - S.D. Rayo espliego (123038) » 572583681: T50/J8/VII

Liga 572583681 Información oficial sobre el partido 572583681 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.205 (38241)

F.C. Burés Alineación oficial del equipo 'F.C. Burés' en el partido 1 - 1 S.D. Rayo espliego Alineación oficial del equipo 'S.D. Rayo espliego' en el partido
Florentino Meixueiro (8') 1 - 0
1 - 1 José María Díaz (31')
F.C. Burés Alineación oficial del equipo 'F.C. Burés' en el partido 1 - 1 S.D. Rayo espliego Alineación oficial del equipo 'S.D. Rayo espliego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Burés Alineación oficial del equipo 'F.C. Burés' en el partido 0 - 2 S.D. Rayo espliego Alineación oficial del equipo 'S.D. Rayo espliego' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Burés

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Burés s'avançava en el marcador després que en Florentino Meixueiro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Florentino Meixueiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Benedikt Gräfenhausen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Manuel Bauermeister arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kari Hyyrynen de Burés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

S.D. Rayo espliego

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): espliego van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 31, quan José María Díaz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Stoyan Takov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Richárd Szóda, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Stoyan Takov de espliego, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Ephraim Engbers va estar a punt de posar per davant a espliego amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Richárd Szóda va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del espliego que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Piechowski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.