Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rafitas (1370426) - MELIANA C.F (1365128) » 572583088: T50/J13/VII

Liga 572583088 Información oficial sobre el partido 572583088 en Hattrick

03.09.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VII.194 (38230)

Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido 1 - 3 MELIANA C.F Alineación oficial del equipo 'MELIANA C.F' en el partido
Juan Miranda (26') 1 - 0
1 - 1 Rufino Santos Pina (30')
1 - 2 Óscar Estupiñán (62')
1 - 3 Tommaso Cubello (79')
Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido 1 - 3 MELIANA C.F Alineación oficial del equipo 'MELIANA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido 0 - 4 MELIANA C.F Alineación oficial del equipo 'MELIANA C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rafitas

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Rafitas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Miranda va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rafitas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Miranda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Suso Desgurb va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Juan Antonio Verdejo Rojas va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Dư Thế Kính de Rafitas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Rian van Scheijen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

MELIANA C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Rufino Santos Pina va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Óscar Estupiñán de MELIANA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tommaso Cubello va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sylvain Zollinger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rian van Scheijen, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ciro Pecchinenda s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Vladimir Marichev, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.