Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Fermín FC (120253) - Korea's Sihawks (991613) » 572582598: T50/J2/VII

Liga 572582598 Información oficial sobre el partido 572582598 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.186 (38222)

Llirondés CF Alineación oficial del equipo 'Llirondés CF' en el partido 3 - 2 ZAS!! EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!! EN TODA LA BOCA' en el partido
0 - 1 Bill Roderberg (24')
Abdelkabir Baddi (39') 1 - 1
Abdelkabir Baddi (75') 2 - 1
2 - 2 Marcellin Osho (78')
Seniko Mugiro (79') 3 - 2
Llirondés CF Alineación oficial del equipo 'Llirondés CF' en el partido 3 - 2 ZAS!! EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!! EN TODA LA BOCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Llirondés CF Alineación oficial del equipo 'Llirondés CF' en el partido 0 - 5 ZAS!! EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!! EN TODA LA BOCA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llirondés CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Abdelkabir Baddi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Llirondés, atacant per l'esquerra al minut 75, va aprofitar el magnífic llançament de Abdelkabir Baddi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Seniko Mugiro va donar a Llirondés un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ricardo Sáenz Camacho de Llirondés va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Isidro Callus de Llirondés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique Guanche de Llirondés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Llirondés puguin veure en Òscar Garés jugant de nou; ja que al minut 19 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ricardo Sáenz Camacho el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Diego Varas de Valdés de Llirondés va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Efrén Zapata va entrar en el seu lloc.

ZAS!! EN TODA LA BOCA

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Reinaldo Carlos Neyra entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ZAS!!, un peu providencial d'en Bill Roderberg va situar el 0-1 al panell digital.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marcellin Osho marqués l'empat. Al minut 78 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Paata Margiani va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Felipe Pinilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Paata Margiani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Manuel Blanco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Manuel Blanco va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Semblava que Ottavio Zonca s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.