Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd porrito alegre (801655) - Argau (117791) » 572582371: T50/J2/VII

Liga 572582371 Información oficial sobre el partido 572582371 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.182 (38218)

cd porrito alegre Alineación oficial del equipo 'cd porrito alegre' en el partido 2 - 0 Palomas Enfermas FC Alineación oficial del equipo 'Palomas Enfermas FC' en el partido
Pat Lastadie (27') 1 - 0
Behrouz Jourablou (48') 2 - 0
cd porrito alegre Alineación oficial del equipo 'cd porrito alegre' en el partido 2 - 0 Palomas Enfermas FC Alineación oficial del equipo 'Palomas Enfermas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cd porrito alegre Alineación oficial del equipo 'cd porrito alegre' en el partido 1 - 1 Palomas Enfermas FC Alineación oficial del equipo 'Palomas Enfermas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,5 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd porrito alegre

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pat Lastadie, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del porrito se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Behrouz Jourablou, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Silvestre Tubert va entorpir al marcador d'en Behrouz Jourablou per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gonzalo Prada, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfredo Pérez Gómez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Pat Lastadie gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Davide Spennato va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Alfredo Pérez Gómez de porrito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Palomas Enfermas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Jody Elena va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ingemar Almqvist de Enfermas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Bogdan-Ionuţ Timar de Enfermas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eleuterio Adelan va prendre el seu rol al minut 63.