Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sugar Hill Team (122428) - Sporting de la pica (796595) » 572579922: T50/J5/VII

Liga 572579922 Información oficial sobre el partido 572579922 en Hattrick

09.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VII.138 (38174)

Ilustres F.C. Alineación oficial del equipo 'Ilustres F.C.' en el partido 1 - 2 Sporting de la pica Alineación oficial del equipo 'Sporting de la pica' en el partido
0 - 1 Unknown Player (9')
0 - 2 Unknown Player (24')
Unknown Player (39') 1 - 2
Ilustres F.C. Alineación oficial del equipo 'Ilustres F.C.' en el partido 1 - 2 Sporting de la pica Alineación oficial del equipo 'Sporting de la pica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ilustres F.C. Alineación oficial del equipo 'Ilustres F.C.' en el partido 0 - 2 Sporting de la pica Alineación oficial del equipo 'Sporting de la pica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ilustres F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Josep Francesc Benages va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ilustres i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Alejandro Polinario va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco da Grela de Ilustres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Polinario de Ilustres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13, Èric Gassull de Ilustres es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Sporting de la pica

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gheorghe Năstase va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ricard Maria Romans, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ignacio Pacheco, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Otto Morales va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Jacinto Rivas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Edgardo Bermúdez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 284 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Gheorghe Năstase de Sporting va fallar un penal al minut 53. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Romà Bantolrà quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jacinto Rivas, però la pilota va topar amb el travesser.